Impressum

Benchpool GmbH
Jarrestrasse 2 

D-22303 Hamburg 

Tel.+49 (0)40 / 644 195 360

Fax +49 (0)40/645 05 229 

info@benchpool.com
www.benchpool.com

Directeur

Bevoegde rechtbank Amtsgericht Hamburg
Registratienummer Duitsland: HRB 138772
Btw-identificatienummer Duitsland: DE302412564
 

Informatie overeenkomstig art. 13, 14 en 21 van de basisverordening inzake de gegevensbescherming (DSGVO) en andere wetten inzake de gegevensbescherming

 

1./   Wie is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking en tot wie kan ik mij wenden?

Onze verantwoordelijke is:

 

Naam: Benchpool GmbH

Adres: Jarrestraße 2, 22303 Hamburg,

Telefoon: +49 (0)40 644195 360

E-mail: info@benchpool.com

 

2./  Waarvoor verwerken wij uw gegevens en op welke juridische basis?/ Kan men de registratie weigeren?

Onze website registreert bij elke oproep door u of door een geautomatiseerd systeem een reeks van gegevens en informatie:

 

2.1.  

Voor de vervulling van contractuele plichten / op basis van instemming tot vervulling van contractuele plichten / op basis van (art. 6 lid 1 a, b DSGVO)

 

Wij gebruiken persoonsgegevens (bijvoorbeeld naam, adres, e-mailadres, telefoon-nummer, nationaliteit, geslacht, firmanaam, legitimatiegegevens, eventueel fiscaal ID-nummer, SCHUFA-score, Coface-score), die u ons vrijwillig in samenhang met het afsluiten van een contract of het tot stand brengen van een contract verstrekt (bij-voorbeeld via ons contactformulier, voor de sollicitatie, om via e-mail contact op te nemen), op basis van de daarmee verbonden instemming (art. 6 lid 1 a DSGVO). Deze gegevens worden daarna rekening houdend met de wettelijke bepalingen (bijvoor-beeld van de BDSG, de TMG en de DSGVO) door ons verwerkt. Welke persoonsgege-vens daarbij aan de voor de verwerking verantwoordelijke persoon verstrekt worden resulteert uit het betreffende invoervenster, dat voor de registratie of de contactop-name gebruikt wordt of op basis van uw beslissing welke informatie u ons ter be-schikking wilt stellen. De met “*“ gemarkeerde gegevens in ons contactformulier zijn verplicht om u gepersonaliseerd (naam) te kunnen aanspreken en uw vragen te kun-nen beantwoorden (e-mail).

 

Welke persoonsgegevens daarbij aan de voor de verwerking verantwoordelijke per-soon gestuurd worden blijkt uit onze vragen of uit uw zelfstandig besluit welke in-formatie u ons ter beschikking wilt stellen.

Wij verwerken de gegevens die voor de vervulling van een contract of voor de uitvoe-ring van voorcontractuele maatregelen (bijvoorbeeld voor de beantwoording van uw vragen over het product of een dienst) noodzakelijk zijn (art. 6 lid 1 b DSGVO).

 

U heeft de mogelijkheid zich via onze website te registreren en daarmee een gebruikersprofiel aan te maken. Wij registreren en verwerken na de registratie op onze web-site naast de gegevens, die uw internetbrowser ons automatisch doorstuurt, de volgende gegevens, die afhankelijk van het gebruiksdoel, als verplichte of als vrijwillige gegevens kenmerkt zijn:

  • Datum en tijdstip van de registratie
  • Uw voornamen en familienamen
  • Uw aanspreektitel
  • Uw postadres
  • Uw e-mailadres
  • BTW-nummer
  • Uw telefoonnummer
  • Wanneer vrijwillig aangegeven, uw afdeling
  • Wanneer vrijwillig aangegeven, uw website Falls

 

In dit verband wordt u ook opgevorderd een wachtwoord toe te wijzen om de veiligheid van uw account en de legitimatie bij de bestelling te garanderen.

 

Stelt u uw persoonsgegevens niet ter beschikking dan kunnen wij onze contractuele verplichtingen (bijvoorbeeld de facturatie, onze diensteverlening, het claimen van aanspraken, de correspondentie met u) niet vervullen.

 

2.2.  

In het kader van de afweging van de belangen (Art. 6 lid 1 f DSGVO)

 

Voor zover noodzakelijk verwerken wij uw gegevens over de limieten van de feitelijke vervulling van het contract heen om legitieme belangen van ons of derden te vrijwaren (bijvoorbeeld):

  • Raadpleging van en gegevensuitwisseling met kredietinstellingen (bijvoorbeeld SCHUFA, kredietverzekeraars) om kredietwaardigheids- c.q. uitvalrisico’s en de behoefte bij de inbeslagbeschermingsrekening of de basisrekening te berekenen;
  • Controle en optimalisatie van procedures voor de behoefteanalyse en het rechtstreekse contact;
  • Reclame of markt- en opinieonderzoek, op voorwaarde dat u het gebruik van uw gegevens niet herroepen heeft;
  • Claimen van aanspraken en verdediging bij juridische disputen;
  • Adrescontrole, ontdekking van tipfouten;
  • Garantie van de IT-veiligheid en het IT-bedrijf van onze onderneming;
  • Verhindering en verduidelijking van strafbare daden;
  • Voor het bedrijf van onze website (o.a. integratie van sociale plugins);
  • Maatregelen om het huisrecht te beveiligen;
  • Maatregelen voor het besturen van de onderneming en verdere ontwikkeling van diensten en producten.

Wij gebruiken uw gegevens voor de directe reclame voor onze diensten alleen wan-neer u hiermee eerst heeft ingestemd (art. 6 lid 1 a DSGVO) en uw instemming niet herroepen werd.

 

2.3.  

Onlineshop

 

Op onze website bedrijven wij een onlineshop. Wanneer u waren in onze onlineshop wilt bestellen, kunt u dit via uw klantaccount afwikkelen (zie cijfer 2.1).

 

Wij maken in ons afwikkelingssysteem voor elke bestelling een interne debiteursrekening aan of wij koppelen uw bestemming aan een reeds bestaande debiteurenaccount. Hierin slaan wij uw basisgegevens op die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van het contract:

  • Contactgegevens (naam, voornaam, aanspreektitel)
  • Postadres
  • E-mailadres
  • BTW-nummer
  • Uw telefoonnummer
  • Wanneer vrijwillig aangegeven, uw afdeling
  • Wanneer vrijwillig aangegeven, uw website Falls

 

Bij de betaling slaan wij geen betalingsinformatie op (bijvoorbeeld creditkaartnummer, bankgegevens, account-nr.). Indien u een registratie uitvoert of reeds uitgevoerd heeft, vindt een koppeling met de in uw klantaccount opgeslagen gegevens plaats.

 

Voornoemde gegevens verwerken wij overeenkomstig art. 6 lid1 a en b DSGVO. Zon-der de gegevens kunnen wij geen contract met u afsluiten en/of afwikkelen.

 

3./   Wie werkt met de gegevens?

3.1.  

De persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt door de bij de afwikkeling van het contract betrokken instanties.

 

3.2.  

Ook door ons ingezette opdrachtverwerkers (art. 28 DSGVO, basis hiervoor: art. 6 lid 1 a en b DSGVO) kunnen voor deze vermelde doelen gegevens ontvangen. Dit zijn ondernemingen in de categorieën IT-diensten, logistiek, drukdiensten, telecommunicatie, incasso, advies en consulting evenals verkoop en markering. Wij slaan de ont-vangen gegevens op servers van hierin gespecialiseerde dienstverleners binnen Duitsland op; het gaat om de firma Planetary Networks GmbH.

 

4./   Hoe lang worden uw gegevens opgeslagen?

4.1.  

Wanneer nodig, verwerken en slaan wij uw persoonsgegevens alleen op voor de periode die nodig is om het doel van de opslag te bereiken of indien dit door de Europese richtlijn- en verordeningsgever of een andere wetgever in wetten en voorschriften, waaraan de voor de verwerking verantwoordelijke persoon onderworpen is, voorzien werd. Daarbij zijn wij onderhevig aan verschillende wettelijke bewarings- en documentatieplichten die onder andere uit HGB, AO, KWG, en GwG resulteren. In § 147 AO is bijvoorbeeld een bewaringsplicht tot tien jaar geregeld. Wanneer u uw instemming met de verwerking van persoonsgegevens gegeven heeft (art. 6 lid1 a DSGVO), wissen wij deze gegevens ten laatste zodra u uw instemming intrekt en indien een andersluidende rechtsbasis voor de verwerking ontbreekt. Gegevens uit kredietwaardigheidscontroles worden in de regel een (1) naar na registratie van de gegevens ge-wist.

 

4.2.  

Wanneer u uw instemming met de verwerking van persoonsgegevens gegeven heeft (art. 6 lid1 a DSGVO), wissen wij deze gegevens ten laatste zodra u uw instemming intrekt en indien een andersluidende rechtsbasis voor de verwerking ontbreekt. Gegevens uit kredietwaardigheidscontroles worden in de regel een (1) naar na registratie van de gegevens gewist.

 

4.3.  

Valt het opslagdoel weg of loopt een door de Europese richtlijn- en verordeningsgever of een andere bevoegde wetgever voorgeschreven opslagtermijn af, worden de persoonsgegevens routinematig en volgens de wettelijke voorschriften geblokkeerd of gewist, indien zij niet meer nodig zijn voor het vervullen of het tot stand brengen van het contract.

 

5./   Is er een geautomatiseerde verwerking?

Wij nemen geen besluit in de zin van art. 22 DSGVO, dat uitsluitend op een geautomatiseerde verwerking – inclusief profiling – gebaseerd is en/of tegenover u zijn rechtelijke werking ontplooit of ze op soortgelijke wijze aanzienlijk beïnvloedt. Indien wij deze procedures in individuele gevallen gebruiken zullen wij u hierover apart informeren indien dit wettelijk verplicht is.

 

6./   Welke gegevensbeschermingsrechten heeft u?

U heef recht op informatie overeenkomstig art. 15 DSGVO, het recht op correctie overeenkomstig art.16 DSGVO, het recht op schrapping overeenkomstig art. 17 DSGVO, het recht op beperking van de verwerking overeenkomstig art. 18 DSGVO, het recht op gegevensoverdracht uit art. 20 DSGVO en het recht om overeenkomstig art. 21 DSGVO, de verwerking van uw gegevens te herroepen. Verder heeft u het recht op instructie overeenkomstig art. 19 DSGVO, indien u beroep gedaan heeft op uw recht op correctie, schrapping of beperking van de verwerking. Een verstrekte in-stemming voor de verwerking van gegevens kan steeds worden herroepen (art. 7 DSGVO).

 

Verder heeft u recht om klacht in te dienen bij een toezichthoudende instantie voor de gegevensbescherming (art. 77 DSGVO), zie in dit verband cijfer 7./.

 

De herroeping / uw aanvraag dient gericht te worden aan:

 

Naam: Benchpool GmbH

Adresse: Jarrestraße 2, 22303 Hamburg

Telefoon: +49 (0)40 644195 360

E-mail: info@benchpool.com

 

7./   Recht om klacht in te dienen

U heeft het recht klacht in te dienen bij een toezichthoudende instantie, in het bij-zonder in het land waar u zich op dat ogenblik ophoudt of waar uw werkplek zich be-vindt, of op de plaats waar een vermoedelijke schending begaan werd, wanneer u de mening bent toegedaan dat de verwerking van de op u betrekking hebbende persoonsgegevens een schending betekent tegen de DSGVO.

 

De bevoegde toezichthoudende instantie voor Hamburg is:

 

De verantwoordelijke voor gegevensbescherming en informatievrijheid in Hamburg:

Ludwig-Erhard-Straße 22, 20495 Hamburg

Tel.: (040) 4 28 54 – 40 40

E-Fax: (040) 4 279 – 11811

E-Mail: mailbox@datenschutz.hamburg.de

 
8./   Gegevensbescherming bij sollicitaties en tijdens de sollicitatieprocedure

Wij registreren en verwerken de persoonsgegevens van sollicitanten voor de afwikkeling van de sollicitatieprocedure (art. 6 lid 1 a en b DSGVO). De verwerking kan ook op elektronische wijze gebeuren. Dit is vooral het geval wanneer een sollicitant sollicitatiedocumenten op elektronische wijze, bijvoorbeeld per e-mail of via een webformulier dat zich op de website bevindt, naar de voor de verwerking verantwoordelijke persoon stuurt. Zonder de registratie van de gegevens kunnen wij de sollicitatie niet be-werken. Sluit u een arbeidsovereenkomst met ons af, dan worden de verstrekte gegevens voor de afwikkeling van de arbeidsovereenkomst met inachtneming van de wettelijke voorschriften opgeslagen. Wordt geen arbeidsovereenkomst met de sollicitant afgesloten, worden de sollicitatiedocumenten twee (2) maanden na bekendmaking van de desbetreffende beslissing automatisch gewist, op voorwaarde dat er geen andere legitieme belangen van de voor de verwerking verantwoordelijke persoon zijn die een schrapping beletten. Een ander legitiem belang in deze zin is bijvoorbeeld een bewijsplicht in een procedure overeenkomstig de algemene wet op de gelijke behandeling (AGG).

 

9./   Gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies (de basis om onze website aantrekkelijk te maken en het gebruik van bepaalde functies mogelijk te maken. In dit verband verwijzen wij naar onze cookierichtlijn.

                                                                                                                  

10./  Gebruik van Google Analytics

Onze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA – vanaf nu “Google“). Google gebruikt daarbij cookies. De door de cookie gegenereerde in-formatie over een gebruik van deze website wordt in de regel naar een server van Google in de USA gestuurd en daar bewaard. In geval van de activering van de IP-anonymisering op deze website wordt uw IP-adres door Google binnen de lidstaten van de EU of in andere staten van het verdrag over de Europese Economische Ruimte op voorhand ingekort. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt uw volledig IP-adres naar een server van Google in de USA gestuurd en daar ingekort. In onze opdracht zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van onze website te evalueren, om rapporten over de websiteactiviteiten samen te stellen en om andere met het gebruik van de website en internet verbonden diensten voor ons te verlenen. Het in het kader van Google Analytics door uw browser verstrekte IP-adres wordt niet met andere gegevens van Google samengebracht. De verwerking van de gegevens gebeurt op basis van uw instemming (art. 6 lid1 a DSGVO). U kunt de opslag van de cookies door een instelling van de browsersoftware verhinderen; wij maken u er echter op at-tent dat in dit geval waarschijnlijk niet alle functies van onze website in volle omvang ter beschikking kunnen staan. Verder kunt u de registratie van de door de cookie ge-genereerde en op het gebruik van onze website betrekking hebbende gegevens naar Google en de verwerking van deze gegevens door Google verhinderen door de op de volgende link beschikbare browser-plugin te downloaden en te installeren (de actuele link is: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de). Meer informatie over Google Analytics vindt u op: http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html. .

 

Met het oog op de discussie over het gebruik van analysetools met volledige IP-adressen willen wij erop wijzen dat deze website Google Analytics met de extensie "_anonymizeIp()" gebruikt en daarom IP-adressen alleen ingekort zal verwerken om een rechtstreekse koppeling met personen uit te sluiten.

 

Meer informatie en de verklaring inzake de gegevensbescherming van Google vindt u op: www.google.de/policies/privacy/. Google is volgens het Privacy-Shield-verdrag gecertificeerd en biedt daardoor een passend niveau voor de gegevensbescherming overeenkomstig art. 45 DSGVO. Meer informatie hierover vindt u op: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active. . .

 

11./ Google maps

Wij gebruiken op onze website de interactieve kaart van google maps, een dient van Google. Door het bezoek aan de website krijgt Google de informatie dat u de betreffende subpagina van onze website heeft opgeroepen. Dit gebeurt onafhankelijk van het feit of Google een gebruikersaccount ter beschikking stelt, via dewelke u ingelogd bent, of dat er geen gebruikersaccount bestaat. Wanneer u bij Google ingelogd bent worden uw gegevens rechtstreeks aan uw account gekoppeld. Wanneer u de koppeling met uw profiel bij Google niet wenst, dan moet u vóór de activering van de button uitloggen. Google slaat uw gegevens als gebruiksprofielen op en gebruikt ze voor reclame, marktonderzoek en/of aan de specificaties aangepaste vormgeving van zijn website. Dergelijke evaluatie gebeurt in het bijzonder (zelfs voor niet ingelogde gebruikers) om aan de specificaties aangepaste reclame uit te voeren en om andere gebruikers van het sociale netwerk over hun activiteiten op onze website te informeren. U heeft een herroepingsrecht tegen de creatie van deze gebruikersprofielen; wenst u dit recht uit te oefenen dan dient u zich tot Google te wenden. Wanneer u met de toekomstige doorsturing van uw gegevens naar Google in het kader van het gebruik van Google Maps niet akkoord gaat, dan heeft u de mogelijkheid de Google Maps volledig te deactiveren door het gebruik van JavaScript in uw browser uit te schakelen. Goog-le Maps kunt u dan op onze website niet meer gebruiken. De verwerking van de gegevens gebeurt om ons legitieme belang aan de optimalisatie en het economische be-drijf van onze website te vrijwaren (art. 6 lid 1 f DSGVO). Meer informatie en de verklaring inzake de gegevensbescherming van Google vindt u op: www.google.de/policies/privacy/. Google is volgens het Privacy-Shield-verdrag gecertificeerd en biedt daardoor een passend niveau voor de gegevensbescherming overeenkomstig art. 45 DSGVO. Meer informatie hierover vindt u op https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active. Meer informatie en de verklaring inzake de gegevensbescherming van Google vindt u op: www.google.de/policies/privacy/. Google is volgens het Privacy-Shield-verdrag gecertificeerd en biedt daardoor een passend niveau voor de gegevensbescherming overeenkomstig art. 45 DSGVO. Meer informatie hierover vindt u op: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active. . .

 

12./ Google AdWords

Wij gebruiken het online reclameprogramma “Google AdWords“ en in het kader van Google AdWords de conversion-tracking. De Google conversion tracking is een analysedienst van Google Inc, 600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (Google Inc). Wanneer u op een door Google gepubliceerde advertentie klikt wordt een cookie voor de conversion-tracking op uw computer aangemaakt. Deze Cookies verliezen hun geldigheid na 30 dagen, ontvangen geen persoonsgegevens en dienen bijgevolg niet voor de persoonlijke identificatie. Wanneer u bepaalde pagina’s van onze website bezoekt en de cookie nog niet verstreken is, kunnen Google en wij herkennen dat u op de advertentie geklikt heeft en dat u naar deze pagina door-verwezen werd. Elke klant van Google AdWords krijgt een andere cookie. Bijgevolg is het niet mogelijk dat cookies via de websites van AdWords-klanten opgevolgd kunnen worden. De informatie, die met behulp van de conversie-cookies verkregen wordt, dient om conversion-statistieken voor AdWords-klanten aan te maken, die voor conversion-tracking gekozen hebben. Hierbij vernemen de klanten het totaal aantal gebruikers die op hun advertentie geklikt hebben en die naar een met conversion-tracking-tag uitgeruste pagina doorverwezen werden. Zij krijgen echter geen informatie waarmee gebruikers persoonlijk geïdentificeerd kunnen worden. Wanneer u niet wilt deelnemen aan de tracking, dan kunt u dit gebruik herroepen door de installatie van de cookies door een instelling van uw browsersoftware te verhinderen (desactiveringsmogelijkheid). U wordt dan niet in de conversion-tracking statistieken opgenomen. Verdere informatie evenals de verklaring inzake de gegevensbescherming van Google vindt u op: www.google.de/policies/privacy/. De verwerking van de gegevens gebeurt voor de vrijwaring van ons legitieme belang aan de optimalisatie en het economische bedrijf van onze website (art. 6 lid1 f DSGVO). .

 

13./ Google Web Fonts

Wij hebben op onze website de internetdienst “Google Fonts“ voor de weergave van lettertypes geïntegreerd. Deze dienst wordt door Google (1600 Amphitheatre Park-way, Mountain View, CA 94043, USA – vanaf nu “Google“) ter beschikking gesteld. Voor de integratie is een verwerking van uw IP-adres technisch noodzakelijk opdat de inhoud naar uw browser gestuurd kan worden. Daarom wordt uw IP-adres naar Google gestuurd. De verwerking van de gegevens gebeurt voor het vrijwaren van ons legitieme belang aan de optimalisatie en het economische bedrijf van onze website (art. 6 lid 1 f DSGVO).

Meer informatie en de verklaring inzake de gegevensbescherming van Google vindt u op: www.google.de/policies/privacy/. Google is volgens het Privacy-Shield-verdrag gecertificeerd en biedt daardoor een passend niveau voor de gegevensbescherming overeenkomstig art. 45 DSGVO. Meer informatie hierover vindt u op: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active. . .

 

14./ Sociale netwerken

In onze website zijn er links naar de volgende sociale netwerken:

  • LinkedIn
  • XING

Na aanklikken op het betreffende logo (links) wordt u naar de website van de betreffende aanbieder doorverwezen. Daarna wordt gebruikersinformatie naar de betreffen-de aanbieder gestuurd. De bepalingen inzake de gegevensbescherming van de aan-bieders van deze websites kunt u daar direct raadplegen. Wij hebben hierop geen invloed.

 

15./ Nieuwsbrief

U heeft de mogelijkheid zich op onze nieuwsbrief te abonneren. Met deze nieuwsbrief informeren wij u constant over onze offertes. Om onze nieuwsbrief te kunnen ont-vangen heeft u een geldig e-mailadres nodig. Wij hebben uw naam voor de persoonlijke contactopname en uw e-mailadres nodig. Het ingevoerde e-mailadres zullen wij controleren om te zien of u daadwerkelijk de titularis van het aangegeven e-mailadres bent c.q. dat de titularis van het e-mailadres bevoegd is om de nieuwsbrief te ontvangen. Hiervoor ontvangt u na invoer van het e-mailadres en de bevestiging van de kennisneming van onze verklaring inzake de gegevensbescherming een aparte e-mail met het verzoek de daarin vervatte link te gebruiken en de aanmelding te bevestigen (double-opt-in). Met uw aanmelding voor onze nieuwsbrief zullen wij uw e-mailadres en het tijdstip van uw aanmelding opslaan. Dit dient in het geval dat een derde misbruik maakt van uw e-mailadres en zonder uw kennis zich op onze nieuwsbrief abonneert als beveiliging voor ons. Wij registeren geen andere gegevens. De op deze wijze geregistreerde gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze nieuwsbrief te verkrijgen. Doorgave aan derden vindt niet plaats. Een aanpassing van de op deze wijze verworven gegevens vindt evenmin plaats. De registratie van de gegevens gebeurt op basis van uw instemming (art. 6 lid 1 a DSGVO, §§ 7 lid 2 nr.3, lid UWG). U kunt zich steeds uitschrijven voor de ontvangst van de nieuwsbrief; u kunt uw instemming her-roepen. Details hierover vindt u in de bevestigingsmail en in elke nieuwsbrief.

 

Voor de verzending van onze nieuwsbrief gebruiken wij de nieuwsbrief-dienst Mail-Poet 3.

 

16./ Codering

Wij gebruiken binnen het websitebezoek de verspreide SSL-methode (Secure Socket Layer) in verbinding met het hoogste coderingsniveau dat door uw browser wordt ondersteund. In de regel gaat het daarbij om een 256 Bit codering. Indien uw browser geen 256-Bit codering ondersteunt, maken wij in de plaats daarvan gebruik van 128-Bit v3 technologie. Of een pagina van onze website gecodeerd wordt doorgestuurd herkent u aan de gesloten weergave van een sleutel c.q. slotsymbool in de bovenste statusbalk van uw browser en aan het feit dat in de adresregel van uw browser een "https://" staat.

 

Verder maken wij gebruik van passende technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen om uw gegevens tegen toevallige en of opzettelijke manipulaties, gedeeltelijk of volledig verlies, of tegen de onbevoegde toegang van derden te be-schermen. Onze veiligheidsmaatregelen worden overeenkomstig de technische ont-wikkeling constant verbeterd.

 

17./ Google TagManager       

Onze website gebruikt de Google TagManager, een dienst van Google. Door deze tool kunnen zogenaamde “Tags" (= trefwoorden die in html-elementen geïntegreerd worden) geïmplementeerd en beheerd worden. Zo kan onderzocht worden welke but-ton, link of welke foto actief aangeklikt werd. Er worden noch cookies beheerd noch persoonsgegevens geregistreerd. Het gebruik van Google TagManager gebeurt voor een eenvoudiger gebruik van onze website; dit is een legitiem belang in de zin van art. 6 lid 1 f DSGVO. Meer informatie en de verklaring inzake de gegevensbescherming van Google vindt u op: www.google.de/policies/privacy/. Google is volgens het Privacy-Shield-verdrag gecertificeerd en biedt daardoor een passend niveau voor de gegevensbescherming overeenkomstig art. 45 DSGVO. Meer informatie hierover vindt u op: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active. . .

 

18./ Google reCAPTCHA

deze functie kan een onderscheid gemaakt worden of een ingave door een natuurlijke persoon of misbruik door machinale en geautomatiseerde verwerking gebeurt. De dienst bevat ook de verzending van het IP-adres en eventueel andere door Google voor de dienst reCAPTCHA benodigde gegevens naar Google.  Meer informatie en de verklaring inzake de gegevensbescherming van Google vindt u op: www.google.de/policies/privacy/. Google is volgens het Privacy-Shield-verdrag gecertificeerd en biedt daardoor een passend niveau voor de gegevensbescherming overeenkomstig art. 45 DSGVO. Meer informatie hierover vindt u op: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active. . .

 

19./ Google Analytics Remarketing

Onze website gebruikt de dienst van Google Remarketing. Dit is een functie van Google AdWords, die het ons mogelijk maakt bij internetgebruikers reclame met de inhoud van websites te tonen waarop ze zich eerder opgehouden hebben. De dienst wordt aangeboden door Google Inc. Google Remarketing plaatst een cookie op uw systeem. Daardoor wordt een herkenning mogelijk gemaakt. Met elke oproep van een (nieuwe) website waarop de dienst van Google Remarketing geïmplementeerd is, identificeert uw browser zich automatisch bij Google Inc. Daarbij krijgt Google Inc. kennis over persoonsgegevens, zoals uw IP-adres of het surfgedrag dat Google on-der andere gebruikt om interesserelevante reclame te tonen. Door cookies worden persoonsgegevens (bijvoorbeeld IP-adres, welke websites u bezocht heeft) opgeslagen. Deze persoonsgegevens, inclusief uw IP-adres, worden naar Google Inc gestuurd en daar bewaard. U kunt het plaatsen van cookies op elk ogenblik door een instelling van de gebruikte internetbrowser verhinderen en daarmee het plaatsen van cookies (constant) herroepen. Wij verwijzen naar de tekst hierboven. U heeft ook de mogelijkheid verzet aan te tekenen tegen de reclame door de firma Google Inc. Hier-voor moet u van elke gebruikte browser uit de link www.google.de/settings/ads op-roepen en daar de gewenste instellingen uitvoeren. De evaluatie door ons gebeurt overeenkomstig art. 6 lid 1 f DSGVO op basis van ons legitieme interesse voor reclamedoeleinden en de creatie van onze website. Verdere informatie alsook de verklaring inzake de gegevensbescherming van Google vindt u op: www.google.de/policies/privacy/. De verwerking van de gegevens gebeurt om ons legitieme belang aan de optimalisatie en het economische bedrijf van onze website te vrijwaren (Art. 6 lid 1 f DSGVO). Meer informatie en de verklaring inzake de gegevensbescherming van Google vindt u op: www.google.de/policies/privacy/. Google is volgens het Privacy-Shield-verdrag gecertificeerd en biedt daardoor een passend niveau voor de gegevensbescherming overeenkomstig art. 45 DSGVO. Meer informatie hierover vindt u op: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active. .

 

20./ Verklaring over de kennisneming van de verklaring inzake de gegevensbescherming

Ik/wij hebben de “verklaring inzake de gegevensbescherming” ter kennis genomen. Het is mij/ons bekend dat mijn/onze voor de bewerking, het beheer en de afwikkeling benodigde gegevens overeenkomstig de DSGVO verwerkt worden en dat de in het kader van de contractafwikkeling geregistreerde gegevens aan de boven vermelde instanties door te sturen.

 

*Afkortingen:

 

DSGVO - Basisverordening inzake gegevensbescherming

BDSG - Federale wet inzake gegevensbescherming

TMG - Wet inzake telemedia

GwG - Wet inzake witwassen van geld

HGB - Handelswetboek

KWG - Wet inzake kredietwezen

AO - Belastingwet

BGB - Burgerlijk wetboek

UWG - Wet tegen de ongeoorloofde concurrentie

 

 

Cookie-richtlijn

1. Invoering

Onze website op www.benchpool.com (“Website“) gebruikt cookies en soortgelijke technologieën (voor de eenvoudigheid worden deze allemaal als “cookies” samengevat).

2. Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat samen met de pagina’s van een inter-netadres verzonden en door de webbrowser op de PC of op een ander toestel opgeslagen kan worden. De daarin opgeslagen informatie kan tijdens volgende bezoeken naar onze servers of naar servers van relevante derden-aanbieders gezonden worden.

3. Wat zijn scripts?

Een script is een deel van de programmacode waarmee onze website correct en inter-actief functioneert. Deze code wordt op onze server of op jouw toestel uitgevoerd.

4. Instemming

Wanneer u onze website de eerste keer bezoekt, tonen wij u een pop-up met een uit-leg over cookies. Zodra u op “Instellingen opslaan“ klikt, geeft u ons uw instemming om alle door u gekozen categorieën van cookies en plugins, zoals in deze cookie-verklaring beschreven, te gebruiken.

Functionele cookies zijn automatisch vooringesteld. De andere cookies kunt u, moet u echter niet laten. Via de browserinstellingen kunnen ook cookies beheerd worden. Elke browser onder-scheidt zich in de aard hoe hij de cookie-instellingen beheert. Dit is in het helpmenu van elke browser beschreven waar u uitleg vindt hoe u uw cookie-instellingen kunt veranderen. Deze vindt u voor de betreffende browser bij de volgende links:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en

Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/12.0/mac/10.14

Opera: https://help.opera.com/de/latest/web-preferences/#cookies

5. Cookies

Cookies worden (bijvoorbeeld) ondersteunend gebruikt:

  • bij het opslaan van producten die u in de warenkorf gelegd of op de wenslijst geplaatst heeft;
  • tijdens een bestelling om deze gegevens niet opnieuw te moeten invoeren;
  • bij het opslaan van voorinstellingen zoals de taal of de plaats;
  • bij het optimaliseren van de geïntegreerde video-advertenties,
  • bij het registreren van de browserinstellingen van u om onze website optimaal op uw beeldscherm weer te geven of
  • bij het herkennen van een misbruik van onze website en diensten (bijvoorbeeld door meervoudige registraties).

De volgende inhoud kan geprotocolleerd worden:

  • Naam van het opgeroepen bestand
  • Datum en tijdstip van de oproep
  • Doorgestuurde datahoeveelheid
  • Melding over succesvolle oproep
  • Webbrowser
  • Aanvragend domein

Het gebruik vindt plaats om ons legitieme belang aan de optimalisatie en het economische bedrijf van onze website (art. 6 lid 1 f DSGVO) of omdat u ingestemd heeft met het gebruik (art. 6 lid 1 a DSGVO). De meeste van de gebruikte cookies worden na het einde van de browser-sessie opnieuw van de harde schijf gewist (zogenaamde sessie-cookies). Andere cookies blijven op de computer en maken het ons mogelijk uw computer bij het volgende bezoek opnieuw te herkennen (zogenaamde langdurige cookies). Deze cookies dienen voor de begroeting met uw gebruikersnaam en maken bij volgende bestellingen de nieuwe ingave van het wachtwoord of het invullen van formulieren met uw gegevens overbodig. Het is firma-externe derden verboden via onze website persoonsgegevens door middel van cookies te registreren, te verwerken of te gebruiken. U kunt uw browser zodanig instellen dat u over het instellen van cookies geïnformeerd wordt. U kunt dan van geval tot geval over de acceptatie be-slissen of de acceptatie van cookies principieel uitsluiten. Bij niet-acceptatie van cookies kan de functionaliteit van onze website, in het bijzonder van onze internetshop, bepekt zijn.

5.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies verzekeren dat delen van onze website correct werken en dat uw gebruiksvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken wij uw bezoek aan onze website eenvoudiger. Op deze wijze hoeft u bij het bezoek aan onze website niet keer op keer dezelfde informatie in te voeren.

5.2 Analysecookies

Om statistieken op te maken is uw toestemming noodzakelijk.

5.3 Reclamecookies

Wij gebruiken geen reclamecookies op deze website.

6. Geplaatste cookies

Wij gebruiken de volgende cookies:

6.1 Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics voor websitestatistiek.

Naam; retentie; functie

_ga; 2 jaren; Sla de unieke User-ID op

_gid; 1 dag; Telt en volgt opgeroepen pagina’s op

_gat; 1 min; Filter requests from bots

6.2 Google Fonts

Wij gebruiken Google Fonts om Webfonts weer te geven.

Naam; retentie; functie

tcb_google_fonts; ; Google Fonts – Laden van lettertypes

Marketing/opvolging; ;  

Google Fonts API; niets; Vraag het IP-adres van de gebruiker aan 

6.3 Google Analytics Dashboard for WP

Wij gebruiken Google Analytics Dashboard for WP voor websitestatistiek.

Naam; retentie; functie

gadwp_wg_default_metric; 1 maand; Telt en vervolgt opgeroepen pagina’s;

gadwp_wg_default_dimension; 1 jaar;

Statistiek (anoniem); ;  

gadwp_wg_default_swmetric; 1 jaar;

6.4 Cookie Notice

Wij gebruiken Cookie Notice om de cookie-instemming te beheren

Naam; retentie; functie

consent_status; 3 maanden; Sla cookie-instemmingsinstellingen op

policy_id; 3 M; Registreer de ID voor de aangenomen cookie-richtlijn

6.5 LinkedIn Tag Manager

Onze website maakt gebruik van de conversion “LinkedIn Insight Tag“ van de firma LinkedIn Ireland Unlimited Company. Deze tool maakt een cookie in uw webbrowser aan die de registratie van o.a. de volgende gegevens mogelijk maakt: IP-adres, toestelen browsereigenschappen en paginaresultaten (bijvoorbeeld opgeroepen pagina’s). Deze gegevens worden gecodeerd, binnen zeven dagen geanonimiseerd en de geanonimiseerde gegevens worden binnen 90 dagen gewist. LinkedIn deelt geen persoonsgegevens met Benchpool, maar biedt geanonimiseerde rapporten over de website-doelgroep en het rendement van de advertenties aan. Aanvullend biedt LinkedIn via de Insight Tag de mogelijkheid van een retargeting. Benchpool kan met be-hulp van zijn gegevens doelgerichte reclame buiten zijn website tonen zonder dat u als bezoeker aan de website daarbij geïdentificeerd wordt. Meer informatie over de gegevensbescherming bij LinkedIn vindt u LinkedIn aanwijzingen voor de gegevens-bescherming.

Leden van LinkedIn kunnen het gebruik van hun persoonsgegevens voor reclame-doeleinden in hun accountinstellingen beheren.

7. Meer informatie

Voor meer informatie over de gebruikte cookies verwijzen wij naar onze verklaring inzake de gegevensbescherming. Hier vindt u ook rechtstreekse contactpersonen voor uw vragen.

Copyright 2020, Benchpool GmbH